Hozzávalók:
2 csomag réteslap
30 dkg vegyes zöldség (borsó,  répa,  brokkoli, karfiol, zeller, petrezselyem, kevés zöldhagyma, paprika )petrezselyemzöld,lestyán


bors
reszelt szerecsendió
1/2 l tej
1 teáskanál teljes kiőrlésű, 3  teáskanál fehér liszt
4 tojás sárgája
20 dkg  sajt
Elkészítés:
Most mirelit zöldséget használtam.  Pici vajon megpároltam .  A tejből és a lisztből besamelt főztem  langyosan hozzáadtam a tojások sárgáját, a megpárolt zöldséget, a reszelt sajtot és a fűszereket. Megvárjuk, míg kihűl.  A réteslapokat szétszedjük, megkenjük olvasztott vaj és tejföl keverékével, egymásra 3 lapot teszünk, hogy a tölteléket jól összefogja.  A tölteléket kanállal végigrakjuk,  lazán feltekerjük, végeit jól visszatömködjük. Felvert tojással a tetejét megkenjük, és forró sütőben sütjük.

Ezt a receptet a Mindmegette oldalon találtam ( egy kicsit változtattam az eredeti recepten)