Hozzávalók:

-vesepecsenye

-só,bors,piros paprika

-rozsliszt

-olaj a sütéshez

-1 dl fehérbor

Elkészítés:

A húst felszeleteljük, tenyérgyökkel egy picit megütögetjük, majd fűszerezzük sóval borssal. Kb 30 percig pihentetjük, utána paprikás rozslisztbe forgatjuk és teflon serpenyőben  mindkét oldalát megsütjük, majd 1 dl fehér borral felengedjük, pároljuk ameddig a bor elpárolog.

A sült almát egy mélyebb teflon serpenyőben készítettem.

Hozzávalók:

-4 db alma

-4 db szegfűszeg,

-20 szem aszalt vörös áfonya

-vaj ( 4 mokkáskanálnyi az almába, egy  a sütéshez)

-4 mokkáskanál akácméz

-rozmaring

-olaj

Az almák magházát  kiszúrjuk. Minden almába teszünk egy szem szegfűszeget, egy rozmaring  levelet,  vajat , valamint egy mokkáskanálnyi mézet . Olíva olajat és vajat melegítünk a serpenyőben ráhelyezzük az almákat és megsütjük. Amikor majdnem kész az alma üregébe krémsajtot teszünk,  lefedjük,hagyjuk  a krémsajt be belsejébe.

Krumplipürével tálaljuk.

Jó étvágyat!