Alkalmanként a cukorbetegek is fogyaszthatnak pizzát,lehetőleg vékony legyen a tésztája .
Ezt a pizzát Tündike kolléganőnk készítette Nektek:-)))
Tésztához:10 dkg teljes kiőrlésű liszt
0.5 dkg élesztő,0.5dl langyos víz,pici só
Feltét:ízlés szerint pl.mexikói zöldségkeverék, gépsonka,sovány pl.Anikó sajt, paradicsompüré.
Az elmorzsolt élesztőt elkeverjük 1 ek. langyos vízzel,valamint fél ek.lisztel.Fél órán át langyos helyen kelesztjük.A lisztet,a megkelt élesztőt,a sót,valamint a maradék vizet összedolgozzuk,s letakarva langyos helyen addig kelesztjük amíg a tészta a kétszeresére nem nő,majd nyújtjuk,és feltesszük rá,a feltétet.
Nos én is szoktam pizzát sütni házi a legjobb én egyszerüen imádom…..ÉJEL ha felkeltenének is megtudnám enni 😛 .
Krisztikém a gyomrod is bírja? 😆
Feltéten mulik. 😆 De mostanában kerülendö minden kép.Diéta tartás legalább 1 honapig azt javasolták. ugyhogy böjt 😥 .
Nagyon gusztusos biztosan nagyon finom is.
Ugye?:-) A Kis kolleginám sütötte:-)
A GYENGÉM!!!!
😆
Nagyon super igy fogyasszuk mi is néha,tele zöldséggel!!
😀