Arra gondoltam, hogy ma egy húsmentes napot tartok:-) Így elkezdtem alkotni a konyhámban.
A délelőtt padlizsánkrémet és saláta levest főztem(azok receptjét már korábban megosztottam Veletek:-), vacsorára egy könnyű tésztavacsorára vágytam.
Így megalkottam a már többször leírt cukkiniragumat, bőven megszórtam friss kaporral, kifőztem a tésztám. Na de kellene valami még rá a hús helyett:-) Így jött képbe a mozzarella:-)
A tésztára rávágtam 2 percet a mikróban melegítettem és ezután jött rá a ragum. Érdemes kipróbálni nagyon finom.
A CH tartalom csak 40 gramm!!
Már megint fincsi!!!!!!!!!!!
🙂 Tényleg az volt!
Hát ez igen tökéletes ,van cukkinim a fagyasztóba felvagdalva, én ezt megcsinálom ma 😉
😀 Majd írd meg,hogy sikerült?!
Nekem már vannak a cukkinin egy centis kis kezdemények , ha jó idő lesz egy hét múlva lesz saját termésű kis cukkinim és fólia sátor nélkül !!!!Alig várom !!!
😀 Az a legfinomabb amit a kertből szedsz!
Erről van szó:-) super!!most jöhetne is!