Sokszor a legegyszerűbb ételek a legfinomabbak:-). Bevallom őszintén nem voltam szegfűgomba párti, de nagyon megkedveltem. tojással valami mennyei 🙂

Hozzávalók 2 személyre:

  • egy csésze  (2,5 dl)  megpucolt szegfűgomba
  • egy hagyma
  • só, bors
  • 4 tojás
  • egy evőkanál olaj
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A hagymát olajon megfonnyasztjuk ( én sózott állapotban dinsztelem) , majd rátesszük a megpucolt gombát, nagy lángon megdinszteljük, borsozzuk, megszórjuk bőven apróra vágott petrezselyemzöld , és ráütjük a felvert tojásokat, készre sütjük.

Tálaláskor lehet rászórni még petrezselymet , én egy kis parmezánnal is meghintettem. Nap érlelte paradicsommal ettük :-))