A pisztráng tálalva.:-) Szóval a tegnap megvolt a libás ebéd,ma egy kicsit” diétásabb” került terírékre.
Hozzávalók:
- 2 db. pisztráng
- 2 ek olívaolaj
- só, frissen őrölt bors
- egy citrom
- zöld kapor
- aszalt paradicsom
- két mokkáskanálnyi vaj
Elkészítés:
Megmossuk, majd szárazra töröljük a pisztrángot, sózzuk, borsozzuk.
Mindkét pisztráng belsejébe teszünk egy-egy karika citromot, kaprot, egy-egy ujjbegynyi vajat meglocsoljuk a frissen facsart citromlével ráteszünk 1-2 citrom szeletet.
Olíva olajjal bekenjük a sütőpapírt és a pisztrángot is meglocsoljuk, megrakjuk aszalt paradicsommal,citrommal, meghintjük kaporral és forró sütőbe tesszük.
kb. 30-35 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok!
Tipp.azért szeretek sütőpapírt tenni a tepsibe,mert könnyebb elmosogatni,ha szükség közben le is takarható.