A pisztráng tálalva.:-) Szóval a tegnap megvolt a libás ebéd,ma egy kicsit” diétásabb” került terírékre.

Hozzávalók:

  • 2 db. pisztráng
  • 2 ek olívaolaj
  • só, frissen őrölt bors
  • egy citrom
  • zöld kapor
  • aszalt paradicsom
  • két mokkáskanálnyi vaj

Elkészítés:

Megmossuk, majd szárazra töröljük a pisztrángot, sózzuk, borsozzuk.

Mindkét pisztráng belsejébe teszünk egy-egy karika citromot,  kaprot, egy-egy ujjbegynyi vajat meglocsoljuk a frissen facsart citromlével ráteszünk 1-2 citrom szeletet.

Olíva olajjal bekenjük a sütőpapírt és a pisztrángot is meglocsoljuk, megrakjuk aszalt paradicsommal,citrommal, meghintjük kaporral  és forró sütőbe tesszük.

DSC_0001 (Large)

kb. 30-35  percig sütjük.

DSC_0025 (Large)

 

DSC_0047 (Large)

Jó étvágyat kívánok!

DSC_0033 (Large)

 

 

Tipp.azért szeretek sütőpapírt tenni a tepsibe,mert könnyebb elmosogatni,ha szükség közben le is takarható.