A legegyszerűbb ételből is lehet egy ünnepi vacsorát alkotni 🙂
Hozzávalók:
-sertéskaraj
-só, frissen őrölt bors
-egy evőkanál olaj
-1 dl víz a pároláshoz
Elkészítés:
-a húst picit megklopfoltam, majd fűszereztem, a befűszerezett húsokat néhány percig pihentettem, utána egy serpenyőbe olajat öntöttem , a forró serpenyőbe tettem, egyik ,egyik oldalát 4-5 percig pirítottam, majd meleg vízzel először fél dl, majd újabb fél dl vízzel megpároltam, összesen kb 10 percig lassú tűznél pároltam.
Párolt zöldség:
-fél dl vízbe csipetnyi sót,lestyán levelet tettem és 5 perc alatt roppanósra pároltam a zöldségeket
Saláta:
-paradicsomot összevágtam póréhagymával, sóztam,borsoztam és balzsamkrémmel meglocsoltam
– a vegyes salátát egy másik tálba tettem és pici balzsam ecetet öntöttem rá
Krumplipürével tálaltam.
Gyors és nagyon guszta , 🙂
😀 Köszi!