Sokan mondják, hogy a karaj száraz, de mi nagyon szeretjük . Amikor nagyon gyorsan szeretnék finomat, ízleteset készíteni sertéshúsból akkor egy-két szelet karajt gyorsan elősütök,majd megpárolok. Nagyon finom krumpli mellé, akár salátával, főzelékkel :-))
Hozzávalók:
- személyenként 1-2 szelet csont nélküli sertéskaraj
- só, bors
- egy -két gerezd fokhagyma
- egy evőkanál olaj
Elkészítés:
Sütés előtt néhány órával a felszeletelt húst megsózzuk, borsozzuk és hagyjuk pihenni.
Teflon serpenyőben felhevítjük az olajat , a hús szelet mindkét oldalát elősütjük,majd beleteszünk egy-két gerezd fokhagymát, felengedjük egy dl vízzel és kis lángon lassan megpároljuk.
Padlizsánragu
https://blog.keva.hu/recept/padlizsanragu-2/
Paprikába töltött káposzta
(nagyon finomra sikerült az idén:-))
https://blog.keva.hu/recept/paprikaba-toltott-kaposzta/
Jó étvágyat kívánok!