Véleményem szerint nem kell minden vasárnap rántott szeletet ebédelni, annyi finom étel van. Sokszor már számolom,hogy hány vasárnapot sikerült kihagyni a rántott hús nélkül:-)  Miért is? mert a rántott szelet szinte mindig úgy készül és nem lehet alkotni:-) Nemrég vásároltam egyik üzletben ezt a teljes kiőrlésű lisztből készült széles metéltet, hihetetlen jó íze volt,és ami fontos hogy nagyon laktató.  Egy kis karaj és mellé készítettem tejszínes vargányát.
Elkészítés:  Póréhagymát egy teáskanál olajon picit megdinszteltem, majd rátettem a fagyasztott vargányát, pici sóval és borssal ízesítettem, egy dl light tejszínnel felöntöttem, és nagyon  sok petrezselyem zölddel megszórtam:-) 15 perces étel és finom:-)))  hihetetlen ízvilágot kölcsönözött. Jó étvágyat!