Véleményem szerint nem kell minden vasárnap rántott szeletet ebédelni, annyi finom étel van. Sokszor már számolom,hogy hány vasárnapot sikerült kihagyni a rántott hús nélkül:-) Miért is? mert a rántott szelet szinte mindig úgy készül és nem lehet alkotni:-) Nemrég vásároltam egyik üzletben ezt a teljes kiőrlésű lisztből készült széles metéltet, hihetetlen jó íze volt,és ami fontos hogy nagyon laktató. Egy kis karaj és mellé készítettem tejszínes vargányát.
Elkészítés: Póréhagymát egy teáskanál olajon picit megdinszteltem, majd rátettem a fagyasztott vargányát, pici sóval és borssal ízesítettem, egy dl light tejszínnel felöntöttem, és nagyon sok petrezselyem zölddel megszórtam:-) 15 perces étel és finom:-))) hihetetlen ízvilágot kölcsönözött. Jó étvágyat!
Sári egyet értek veled rántot húst enni mindig unalmas amugy sem vagyok oda érte,nálam ma göngyölt húsi volt párom alkotta a belevalot de finom lett nagyon!!Ez megint nagyon jól nézki gratula 😛
Küszi! 🙂
Nagyon gusztusos és szép tálalás,és nem is kevés!!
😀