Voltatok úgy,hogy nagyon gyorsan akartatok az asztalra finomat, és szépet varázsolni? Én gyakran járok így hét közben , amikor későn érek haza a munkából. Így született ez a recept is:-)
Hozzávalók:

  • sertésszelet (most sertés comb volt)  személyenként 2-3 szelet
  • só, frissen őrölt bors (a frissen őrölt bors teljesen más ízt kölcsönöz a húsnak)
  • olaj
  • fél dl vörös bor, ha nincs víz ( most csak vizet tettem)

 

Elkészítés

-sóztam, borsoztam a  szárazra törült húst, 2-3 percig pihentettem

-teflon serpenyőbe az olajat felhevítettem és beleraktam a húsokat, amikor megpirult a hús megfordítottam ez kb. 4-5 perc, utána  a másik oldalát ugyanennyi ideig pirítottam, és ráöntöttem a vizet

-5-6 percig pároltam és készen  is volt

(variálható sok fajta változat van , amikor csomborral  ízesítem,ilyenkor mindig vörösborral töltöm fel, vagy fokhagymával ízesítem, ekkor is vörös bort használok 🙂

Krumplipürével és színes salátával kínáltam! 20-30 perc alatt elkészíthető étel :-)))

Jó étvágyat!