Voltatok úgy,hogy nagyon gyorsan akartatok az asztalra finomat, és szépet varázsolni? Én gyakran járok így hét közben , amikor későn érek haza a munkából. Így született ez a recept is:-)
Hozzávalók:
- sertésszelet (most sertés comb volt) személyenként 2-3 szelet
- só, frissen őrölt bors (a frissen őrölt bors teljesen más ízt kölcsönöz a húsnak)
- olaj
- fél dl vörös bor, ha nincs víz ( most csak vizet tettem)
Elkészítés
-sóztam, borsoztam a szárazra törült húst, 2-3 percig pihentettem
-teflon serpenyőbe az olajat felhevítettem és beleraktam a húsokat, amikor megpirult a hús megfordítottam ez kb. 4-5 perc, utána a másik oldalát ugyanennyi ideig pirítottam, és ráöntöttem a vizet
-5-6 percig pároltam és készen is volt
(variálható sok fajta változat van , amikor csomborral ízesítem,ilyenkor mindig vörösborral töltöm fel, vagy fokhagymával ízesítem, ekkor is vörös bort használok 🙂
Krumplipürével és színes salátával kínáltam! 20-30 perc alatt elkészíthető étel :-)))
Jó étvágyat!