Hétvégén megmaradt egy adag savanyú káposztám és elhatároztam, hogy kipróbálom  a velencei vendéglőben kóstolt  malac ragú levest, nagyon jól sikerült a családom díjazta az ötletet.
Annyira laktató és alacsony a szénhidrát tartalma, hogy arra gondoltam megosztom Veletek:-))

Gyakorlatilag egy tányér levesnek CH  tartalma csak 10 gramm.
Hozzávalók ( én négy  adagot főztem):  20-25 dkg savanyú káposzta,  20 dkg sárga répa,  egy negyed póréhagyma, zöld fűszerek :-))  kapor, csombor, egy dl csökkentett zsírtatalmú tejszín,pici bors és só,1 evőkanáé olaj, és egy adagra kb 6-8 kocka sertéscomb.
Olajra tettem a póréhagymát, sárgarépát, majd a húskockákat,zöld fűszerrel ízesítettem,majd a káposztát és vízzel felöntöttem. Kb 30 percig főztem,utána a tejszínt bele öntöttem.
Az érdekessége az , hogy a tejszínen kívül semmivel nem sűrítettem és mégis tartalmas étel volt.