Mindmegette oldalon a keva blog olvasói és ismerősei segítségével sikerült egy wellnes hétvégét nyerni. Ezúton is szeretném megköszönni a sok szavazónak, mellyel hozzásegítettek, hogy egy csodás hétvégét töltsek el a férjemmel a Budapesti Margitszigeten, a  Danubius Hotelben. Nagyon jó érzés, hogy a hobbim gyümölcseként ilyen élményben lehetett részem.
Munkámból adódóan  naponta adok ötleteket a főzéshez, az egészséges táplálkozáshoz  és gyakran tapasztalom, hogy nem is olyan könnyű kitalálni, hogy mi kerüljön az asztalra?! Sokan azt hiszik, hogy cukorbetegként külön fazékba kell főzni, pedig erről szó sincs. Igyekezzünk változatos ételeket készíteni abból az alapanyagból, ami otthon épp a hűtőben lapul, vagy ami a kertben megterem. Én egy- egy ötletet adok, persze nem csak cukorbetegeknek, hanem minden kedves olvasómnak.  Persze én is elcsábulok és készítek édességet, vagy kalóriában gazdag ételt, de alapvetően törekszem az egészséges ételekre. Azt vallom, hogy mindenből lehet enni mértékkel és természetesen, egy-egy kalóriadús étkezés után többet kell mozogni.
És kell egy hobbi, ami az embert kikapcsolja, javítja a közérzetét. Kezdetben http://egeszseg.keva.hu/ oldallal foglalkoztam, ahol cukorbetegek sok kérdésre választ kaphatnak,mivel ott már kevesebb volt a mozgás rátértem az étrendre. Hangsúlyozom nem csak cukorbetegeknek szól a blog,illetve van néhány sütemény, ami abban a változatban nem is javasolt cukorbetegeknek.
Hogy emennyi időt foglalkozom a fotózással, a recept írással ? Azt nem számolom,de reggel korábban kelek és próbálom a kapcsolatot tartani a látogatókkal, munkaidő után ismét benézek, de jórészt este tévé nézés helyett  és hétvégén szoktam recepteket írni, képeket összerakni, ami sokszor nagyon időigényes.
Mire vagyok büszke? Elsősorban, hogy a családom szívesen  eszi a főztömet, az olvasóim pozitív visszajelzéseire, már több újságban  is megjelent receptem, a  Vidék íze Receptújságban, Küldd el a recepted újságban.
Köszönöm a fiamnak és barátjának aki segített a kezdetekben, illetve a fiamnak, hogy  javasolta, jegyezzem le a recepteket, hogy ne felejtsem el,hogyan készítettem az adott ételt.( Persze most is sokat segít,mert nem vagyok egy informatikus zseni! :-))

Végül, hogy miért KeVa ?
Ez már lényegében a Sárika konyhája,de az eredeti oldal  a kérdések és válaszok című web-oldal, ami már öt éve működik, így maradt a Keva név is.