Hozzávalók 2 személyre :

-4 szelet karaj, vagy csirkemell (mindkettőből készítettem)

-4 kelkáposztalevél

-4 szelet sajt

-só,bors,olaj a sütéshez

-csipetnyi őrölt kömény

– liszt,1 tojás, 1 ek.tej,zsemlemorzsa

Elkészítés:

-a kelkáposztalevélről eltávolítottam a nagyobb ereket, és lobogó sós, köménymagos  vízbe tettem, és kb.2 percig főztem

-a húst kiklopfoltam, fűszereztem, majd minden szelet húsra ráfektettem egy káposztalevelet,erre rátettem a sajtot és felgöngyöltem

-fogvájóval, vagy hústűvel érdemes rögzíteni

– a húsokat szokásos módon  paníroztam, liszt, tojás (én a tojásba mindig teszek tejet is),majd zsemlemorzsa

–forró olajba tettem,majd a lángot lehúzva sütöttem, kb 3-4 percig lefedtem, hogy jól átsüljön

Krumplipürével, párolt brokkolival és uborka salátával ettük 🙂