Hozzávalók:
1 fej friss brokkoli (télen lehet mirelit is)
1 pohár 12 %-os tejföl
3 ek natúr krémsajt (light)
5 dkg füstölt sajt (diétásoknál ez elhagyható)
húsleveskocka

bors

Elkészítés:
A brokkolit rózsáira szedve felteszem 1 húsleveskockával főzni, akinek van pároló edénye inkább abban párolja.  Nem kell sokat főzni, 1 -2 perc és már le is szűröm.
Egy tűzálló tálba és nyakon öntöm a többi elkevert hozzávalóval (tejföl a krémsajttal és a fűszerekkel). Aztán betolom a sütőbe, hogy picit összemelegedjenek egymással 🙂 Aki szereti és nem diétázik, a tetejére szórhat egy kevés füstölt sajtot.

Tanácsok:
Jókora adag lesz belőle, natúr csirkemellé egyenesen remek párosítás.

A recept a Tutireceptek oldalról.