Minden ünnep alkalmával eszembe jut a gyerekkorom, valamilyen emlék. Akkoriban a kis falunkban úgy éreztem nagy a csend,ez sokszor eszembe jut,mert most épp arra a csendre vágyom a legjobban. Szeretem a virágokat körbe rakni, és gyerekkori virágaimat összegyűjteni. Olyan jó, hogy Gyöngyivel / gyermekkori pajtás-unokatestvérem/ tudunk beszélni az emlékekről,megelevenedik egy-egy esemény, ha néha még másképp is emlékszünk az adott történetre.
Pünkösdi menüt nem igazán fotóztam ,csak egy egyszerű kis salátát,amit az utóbbi időben nagyon megkedveltem. Őszintén bevallom,csak én szeretem a családból:-).
Ha egy kicsit kitérek a szakmára, akkor máris mondom így néha a rántott hús cukorbetegeknek is belefér az étkezésbe .
Hozzávalók rukkola, eper, csilis olívaolaj,balzsamkém ecet.
Összekeverjük és tálaljuk. Most szezámmagos csirkével ettem,de natúrszelettel is finom.