Ma amikor kimentem a konyhába még nem tudtam, hogy mi készül a csirkéből. Na azt tudtam,  hogy valamilyen rántott szelet  mindenképpen lesz az asztalon, mert a család azt szereti. Igaz próbálkozom,  hogy ezen változtassak,
így készült a mai ebédem is.
Feldaraboltam a csirke mellett  só, bors és egy kis  olíva olaj, majd teflon serpenyőbe tettem picit megpirítottam , egy mokkáskanál mézet cseppentettem bele( cukorbetegek ezt ne tegyék!), aztán fehér borral felöntöttem, egy cikk zúzott fokhagymával és egy csapott mokkáskanál Piros Arannyal ízesítettem. Hihetetlen finomra sikeredett:-))
A krumpli és a párolt zöldség már ismert.
Salátaként sárgarépát, fejes káposztát reszeltem, sóztam, őrölt köménnyel megszórtam, pici ecet, édesítő.
Ugye zöldségekből is lehet változatosan főzni, csak egy kicsit variálni kell:-))
Menüvariáció  40 gramm CH  tartalomra