Ma amikor kimentem a konyhába még nem tudtam, hogy mi készül a csirkéből. Na azt tudtam, hogy valamilyen rántott szelet mindenképpen lesz az asztalon, mert a család azt szereti. Igaz próbálkozom, hogy ezen változtassak,
így készült a mai ebédem is.
Feldaraboltam a csirke mellett só, bors és egy kis olíva olaj, majd teflon serpenyőbe tettem picit megpirítottam , egy mokkáskanál mézet cseppentettem bele( cukorbetegek ezt ne tegyék!), aztán fehér borral felöntöttem, egy cikk zúzott fokhagymával és egy csapott mokkáskanál Piros Arannyal ízesítettem. Hihetetlen finomra sikeredett:-))
A krumpli és a párolt zöldség már ismert.
Salátaként sárgarépát, fejes káposztát reszeltem, sóztam, őrölt köménnyel megszórtam, pici ecet, édesítő.
Ugye zöldségekből is lehet változatosan főzni, csak egy kicsit variálni kell:-))
Menüvariáció 40 gramm CH tartalomra
Nem mondok semmit…. 😛 csillagos 5-ös.
Köszi Kriszti,de mit is díjaztál 5-el? 🙄
Az egész látványt csuda guszta 🙂 Pont nekem való adag 😆 ……
HÜHA!!!!!!!!!!!!!!!
❓
Idetehetnék ezt nekem,úgy is kiéheztem_!!
Korábban kellett volna szólnod! 😆