Alkotás a konyhában:-)
Egyszerű sült csirkecombnak indult az ebéd,de meggondoltam magam és alkottam. Lehúztam a csirke bőrét és páclébe forgattam.
A pácba tettem ketchupot, mézet (cukorbetegek tegyenek egy kis édesítőt,vagy diabetikus mézet),olíva olajat, csilit, zúzott fokhagymát,fekete borsot. Jól beleforgattam,és kb 2 órán keresztül pácoltam,majd pici sót adtam hozzás és teflon serpenyőbe tettem.Olyan kellemes illat áradt belőle,szépen pirult. Nyakon öntöttem egy dl Róséval,és kb még 10 percig pároltam
Köretként egy krumpli + sós vízben főtt karfiol.Persze saláta is kell mellé.
Érdemes kipróbálni.
Ma ezt készitem el!!Finom lesz!!
🙂
És jól sikerült? 🙄
Igen jól sikerült Sárika,de igy mint a tiéd hát nem tudom 😀
A tálalásaid igen szépek,én egyszerű fehérke tálra raktam 🙂
Köszi. 😛 Fotó nincs? Ha elküldöd kiteszem az oldalra 😀
😆 Ma nálunk is elkészült a csibecomb a recept szerint és cékla-salátával. Nagyon finom volt. Köszi a receptet. Ismétlés következik. 😛
😛 örülök,hogy ízlett.