Már többször is  mondtam, hogy szabadidőmben  többé nem szakmázom, persze ezt soha nem tartom, be mert mindig történik valami olyan ami”felráz”.  A múlt héten  “anonym” módon  egy korábbi megkeresés kapcsán válaszoltam  közel másfél órán keresztül a cukorbetegek oktatása során szerzett tapasztalataimról, reménykedve, hogy ezzel is segíthetek a következő nemzedéknek, történhet előrelépés a cukorbetegek edukálása terén. Ami érdekesség  azt hitték,hogy a családomban is van cukorbeteg, mondtam mindenkinek úgy kellene étkezni, mintha cukorbeteg lenne,vagyis egy kicsit odafigyelni arra,hogy minden nap együnk zöldséget,gyümölcsöt, kevesebb zsíros ételt…persze néha egy kis “édesség” is belefér,csak ne felejtsünk el mozogni. Már többször írtam arról,hogy az eredeti oldal a” kérdések és válaszok”,ezért lett a neve az oldalnak KeVa:-) ( csak az új követők miatt írom :-).

A bogírás, a fényképezés a hobbim, de ez is, ha belegondolok összefügg a munkámmal. Igaz mostanában kevesebb az időm,de  azért esténként, főleg hétvégén  fordítok egy-két  órát a receptekre, válaszolok a kérdésekre, recepteket küldök versenyre. Több alkalommal nyertem,néhányszor fődíjat is, így történt legutóbb is amikor egy cukorbeteg étrendbe is beiktatható menüsorral nyertem wellness hétvégét a Küldd el a recepted című újságban.  Két éjszakát a  Zalakaros-i Aphrodite szállodában voltunk  a férjemmel.
Amit kiemelnék a bőséges, változatos  házias , konyhát,  visszaidézték  a gyerekkori ízeket, a májas, a sonka oly finom volt, a házi készítésű sajtokról nem is beszélve, a  frissen sültek, zöldségek színes  kínálata volt. Persze sportolásra, pihenésre is volt lehetőség,kedvesek ,közvetlenek voltak a szállodai  dolgozók.

Köszönöm szépen a lehetőséget! Köszönöm a sok-sok visszajelzést,és természetesen a rendszeres követést! Szeretettel üdvözöllek Titeket! 🙂