Így néz ki a töltelék:-)
A töltelék hozzávalói: orda, zöld kapor, vaníliás cukor, porcukor ( aki szereti reszelt citromhéj,Erdélyben egy tojás sárgáját is beleteszik, de én ezeket kihagytam), cukorbetegek használjanak édesítőszert én folyékony édesítőt javasolnék , nem gyümölcscukrot, ezzel is csökkenthető a CH tartalom, valamint a kalória bevitel. Az ordát összetörtem villával, porcukor, vanília és simára kavarjuk, majd hozzáadjuk a kaprot.
Fincsi lehetett.
de ezt nézd meg:
http://aledakonyhaja.blogspot.hu/2012/07/makos-baracktorta-ordakremmel-toltve.html
Szia Sárika!! Szombaton láttam a gasztro angyal adásában , hogyan készítik az ordát. Nagyon érdekes volt a sajtkészítés is érdemes volt megnézni és a csodálatos tájakat !!!! 😆
😀 Tényleg?
Sajnos nem láttam,de remélem megismétlik a műsort!