Télen sokkal gyakrabban készítünk meleg vacsorát, a melegszendvics számtalan variációban készülhet, és feldobható egy színes salátával.

Hozzávalók:

-néhány szelet rozskenyér

-gépsonka

-gombakrém ( nekem volt előző napról tejszínes gombám)

-vaj

-sajt( Light szeletelt mozzarella, füstölt sajt, parmezán)

-színes zöldségek

-balzsamkrém

Elkészítés:

A kenyereket megkenjük vékonyan vajjal, minden kenyérre ráhelyezünk egy gombakrémmel töltött gépsonkát. A gépsonka tetejére két szelet Light mozzarella sajtot , majd ráteszünk egy koktél paradicsom szeletet, ezt követően megszórjuk reszelt füstölt és reszelt parmezán sajttal. A tepsit sütőpapírral kibéleljük,és ráhelyezzük a kenyereket.

Sütőbe tesszük és világos barna színűre sütjük. ( 15 0 fokon,légkeveréses üzemmódon 15 percig sütöttem)

Salátához összevágjuk a zöldségeket, azt ami van otthon ( én jégsalátát, uborkát, póréhagymát,vörös káposztát, koktél paradicsomot  készítettem) és balzsamkrémmel meglocsoljuk.