Marhaszelet, ahogy én készítettem:-)
Négy szelet marhahúst mustárral , őrölt borssal bekentem, egy kicsit olajjal meglocsoltam és fóliáztam, 2 órát a hűtőben pácoltam (de lehet egész éjjel is), majd paprika és teljes kiőrlésű lisztbe forgattam és hirtelen megsütöttem. Ezt követően sóztam, majd a tepsibe egy púpozott evőkanál paradicsom pürét tettem és egy dl vörös borral felengedtem. Hihetetlen illata volt, majd erőleves kockát(mert az volt itthon) beledobtam és még egy dl vízzel felengedtem. Egy fej hagymát és zeller levelet főztem bele. Én egy kávéskanál cukorral ízesítettem, cukorbetegek édesítőszert használjanak.
Teljes kiölésű lisztből készült csigatésztát főztem mellé. Nagyon ízlett a családomnak,ha van kedvetek próbáljátok ki:-))
ÉHES VAGYOK ISTENIEN NÉZ KI EZT BIZTOS HOGY KIPROBÁLOM!!!!!!!!!!!!!
Ez aztán guszta megint.. 🙂
Üdv mindenkinek!
Szívesen láttam volna a recet végén pár számot: A képen látható tálban xxx kalória, xxx CH rejlik. No, de a leírás alapján is kiszámítható, csak egy kis gyakorlat szükségeltetik. Jó étvágyat mindenkinek.
Kalóriát nem számoltam,de a tányéron levő adag 50 gramm CH-tartalomnak megfelel!
Köszönöm.