Marhaszelet, ahogy én készítettem:-)
Négy szelet marhahúst mustárral , őrölt borssal bekentem, egy kicsit olajjal  meglocsoltam  és fóliáztam, 2 órát a hűtőben pácoltam (de lehet egész éjjel is), majd paprika és teljes kiőrlésű lisztbe forgattam és hirtelen megsütöttem. Ezt követően sóztam, majd a tepsibe egy púpozott  evőkanál paradicsom pürét tettem és egy dl  vörös borral felengedtem. Hihetetlen illata volt, majd erőleves kockát(mert az volt itthon) beledobtam és még egy dl vízzel felengedtem.  Egy fej hagymát és zeller levelet főztem bele. Én egy kávéskanál cukorral ízesítettem, cukorbetegek édesítőszert használjanak.

Teljes kiölésű lisztből készült csigatésztát főztem mellé.  Nagyon ízlett a családomnak,ha van kedvetek próbáljátok ki:-))