A lila káposztából leggyakrabban dinsztelt káposztát készítünk, most egy salátát hoztam Remek téli vitaminforrás.
Hozzávalók:
- 25-30 dkg lila káposzta
- 1 darab narancs
- 1/2 gránátalma
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál balzsamecet(vagy citromlé)
- só, bors
Elkészítés:
A lila káposztát lereszeljük, lesózzuk , a narancsot kifilézzük, a gránátalmát kettőbe vágjuk .
A káposztát kicsit kifacsarjuk ,tálba tesszük, rátesszük a narancsdarabokat,gránátalmát, mindent összekeverünk.
Az ecetből, olajból,gránátalma levéből, sóval-borssal öntetet keverünk, a salátára öntjük, alaposan elkeverjük.
Jó étvágyat kívánok!

A képen töltött gomba is van. Gyakran készítek, recept: