Hozzávalók 2 személyre:
- harcsaszelet 5-6 kisebb darab
- egy evőkanál kukorica dara
- egy evőkanál durumliszt
- egy teáskanál piros paprika
- só,bors
- a sütéshez 1 ek. olaj
- citrom,citromlé
Elkészítés
– a harcsát citromlével meglocsolom, 10 percig állni hagyom, majd leitatom a halfiléket, pici só, bors ,és beleforgatom a következő keverékbe
-összevegyítem a kukorica darát,lisztet piros paprikát, majd a halakat beleforgatom
-egy kisebb méretű teflon serpenyőbe öntöm az olajat és a felforrósodott olajba teszem a halakat
-oldalanként 4-4 percet sütöm, amikor az egyik oldal megpirul kb 2 perc, akkor befedem a serpenyőt, utána megfordítom a halakat,és a másik oldalát is megsütöm
-finom ropogósra sütöm, a belseje pedig nagyon puha marad
Kapros uborka salátával és krumplival tálalva,de bármilyen körettel fogyasztható.
Gyonyoru szinu a harcsa/karaj, stb. szelet. Sok olajba vagy kevesbe sutod ki?
Üdv:-) ! Teflon serpenyőben sütöm kevés olajon:-)