Hozzávalók 2 személyre:

  • harcsaszelet 5-6  kisebb darab
  • egy evőkanál kukorica dara
  • egy  evőkanál durumliszt
  • egy teáskanál piros paprika
  • só,bors
  • a sütéshez 1 ek. olaj
  • citrom,citromlé

Elkészítés

– a harcsát citromlével meglocsolom, 10 percig állni hagyom, majd leitatom a halfiléket, pici só, bors ,és beleforgatom a következő keverékbe

-összevegyítem a kukorica darát,lisztet piros paprikát, majd a halakat beleforgatom

-egy kisebb méretű teflon serpenyőbe öntöm az olajat és  a felforrósodott olajba teszem a halakat

-oldalanként 4-4 percet sütöm, amikor az egyik oldal megpirul kb 2 perc, akkor befedem a serpenyőt, utána megfordítom a halakat,és a másik oldalát is megsütöm

-finom ropogósra sütöm, a belseje pedig nagyon puha marad

Kapros uborka salátával és krumplival tálalva,de bármilyen körettel fogyasztható.