Hozzávalók :
1 db hátsó csülök
1 közepes disznó bőr
8 db disznó köröm
8 db disznófül
2 db fokhagyma
1 vöröshagyma
1 paprika
szemes bors

Elkészítése:
Megtisztítjuk alaposan a  húsokat és hideg vízben feltesszük főni, hozzáadjuk a fűszereket.Amikor szinte készre főtt, ez kb 6 óra,tettem bele még néhány gerezd fokhagymát.
Nagyon lassan  kell főzni,  mikor habosodni kezd leszedjük róla a habot a szép tiszta átlátszó lé érdekében.Én 6-7 órán keresztül készítettem.Lekapcsoltam a tűzhelyet ,kiszedtem a húsokat egy tálba, majd elosztottam tányérokba. Hagytam,hogy a zavaros rész leülepedjen a fazékban, majd  átszűrtem a kocsonya levet és ráöntöttem a húsokra.