Itt  van a medvehagyma szezonja.
Mire jó a medvehagyma?

Megfigyelések szerint fokozza az étvágyat és az emésztőrendszer működését.  C-vitamin tartalmának köszönhetően pedig javítja a szervezet ellenálló-képességét,vérnyomáscsökkentő hatású, lassítja a koleszterin lerakódások kialakulását az érfalban, javítja a végtagok keringését. http://egeszseg.keva.hu/kerdes/1084/

Három medvehagymával készülő étel egy csokorban:
1. Medvehagymás vagdalthúsos muffin

Recept itt:
https://blog.keva.hu/recept/medvehagymas-2/

2.Színes csirkemell penne tésztával

https://blog.keva.hu/recept/szines-csirkemell-pennevel/

3.Karalábéleves medvehagymás húsgombóccal

https://blog.keva.hu/recept/karalabe-medvehagymas-husgomboccal/