Ti hogy vagytok a babonákkal? Én bevallom egy kicsit babonás vagyok:-)
A tegnap készítettem a  képen látható csirkét és még maradt mára is , ma még ebédre elfogyasztjuk,holnap aztán csirkét nem eszünk:-)

Hozzávalók:

  • csirke mell vagy csirkecomb (lebőrözve)
  • a pácoláshoz szükséges:
  • gyömbér
  • kurkuma
  • kaukázusi kefir
  • ketschup
  • méz ( cukorbetegek ezt kihagyhatják)
  • olíva olaj

Előző este bepácoltam a húst, a hozzávalókat mindenki ízlés szerint használja. Teflon serpenyőbe tettem a húsokat, közvetlen a sütés előtt besóztam a csirkét,  mindkét oldalát megpirítottam, majd egy dl Tokaji aszúval felöntöttem, és kb 15 percig pároltam.

Vegyes zöldség körettel fogyasztottuk.