Hozzávalók:
2 db csirkemell filé
20 dkg csiperkegomba, egy marék szárított vargánya gomba( ha nincs ,akkor kimaradhat)
1 kisebb vöröshagyma
egy csokor petrezselyem
2 ek. olaj
fűszerpaprika
só
őrölt bors
1 kisebb paradicsom
1 kisebb paprika
2 dl tejföl
1 ek teljes kiőrlésű liszt
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát a zsiradékon megpároljuk. A tűzről félrehúzva hozzáadjuk a fűszerpaprikát, a feldarabolt paradicsomot és paprikát, a cikkekre vágott csiperkegombát, és a szárított vargányát ,megszórom a frissen felvágott petrezselyemzölddel.
Egy külön edényben a felszeletett és lisztbe forgatott csirkemell filét elősütöm,utána beleteszem a hagymás alapba, felöntjük kb egy dl vízzel, ízesítjük a fűszerekkel, és készre főzzük.Végül hozzákeverjük a tejfölből és lisztből készült habarást.
Párolt rizzsel és salátával tálalva:-)
Jó étvágyat!