Egy hihetetlen gyors sütemény és mégis ízletes.

Ahány tojás, annyi csapott evőkanál kristálycukor vagy  édesítő, annyi púpozott evőkanál liszt, 1 evőkanál olaj.
A piskótaroládot a tűzhelyhez kapott nagy lapos tepsiben sütöm. Kibélelem sütőpapírral, a 5 tojásból készült piskóta masszát elegyengetem rajta, és megsütöm.  Nagyon hamar megsül, mert vékony a tészta. Még melegen feltekerem a sütőpapírral együtt. Amikor kihűlt, óvatosan lehúzom róla a papírt, és megtöltöm.

Krém:

Egy tasak vaníliás pudingporból, valamint két kanál cukor hozzáadásával  krémet készítek ( én kb 4 dl tejet használtam), amikor a puding megfőtt  5 dkg vajat teszek bele.

A roládot megkentem eperlekvárral,majd a pudingot rákentem, és végül friss eperrel megszórtam.

Jó étvágyat!