Csomboros csirkemáj

Hozzávalók:

– fél kg csirkemáj

-egy póréhagyma( ha nincs akkor 2 közepes vöröshagyma, vagy zöldhagyma,abból legalább 4 db)

-egy paprika,4-5 koktél paradicsom,vagy egy közepes nagyságú paradicsom

-só,bors,csombor 3-4 csipetnyi

-2 cl konyak, vagy ha nincs akkor bor

-2 evőkanál olaj

Elkészítés

-szárazra törlöm a májakat, megszórom borssal és  az alig felmelegedett teflon serpenyőbe teszem, mindkét oldalát pirítom,majd rászórom a csombort és a sót

-jól összeforgatom,majd ráborítom a hagymát, a paprikát és tovább pirítom, ez kb 2-3 perc,utána a paradicsomot,jól megforgatom

-ráöntöm a konyakot,befedem a serpenyőt és hagyom hogy ebben a gőzben átpárolódjon a máj