Hozzávalók:

-2 darab harcsafilé

-citrom

-olíva olaj

-kapor ( használtam szárítottat és frisset is)

-két diónyi vaj

-2 evőkanál olíva olaj ( lehet napraforgó olaj is)

-2 cl. száraz fehérbor

-frissen őrölt bors

Elkészítés:

– a halat citromlével meglocsoltam, szárított kaporral, frissen őrölt borssal megszórtam, egy evőkanál olívaolajjal meglocsoltam

– serpenyőbe  öntöttem az  olíva olajat, majd a vajat, a halacskákat megsóztam és oldalanként 4-4 percet sütöttem

-megszórtam friss kaporral, és felöntöttem a fehér borral, 1-2 citromkarikát is beledobok, ami pikánssá teszi az ízét 🙂

-egy percre lefedtem, majd  kb további  1 percig hagytam rottyanni

Bármilyen körettel tálalható. Én most csőben sült karfiollal és paradicsomsalátával kínáltam:-)

Jó étvágyat!