Hozzávalók:
-2 darab harcsafilé
-citrom
-olíva olaj
-kapor ( használtam szárítottat és frisset is)
-két diónyi vaj
-2 evőkanál olíva olaj ( lehet napraforgó olaj is)
-2 cl. száraz fehérbor
-frissen őrölt bors
Elkészítés:
– a halat citromlével meglocsoltam, szárított kaporral, frissen őrölt borssal megszórtam, egy evőkanál olívaolajjal meglocsoltam
– serpenyőbe öntöttem az olíva olajat, majd a vajat, a halacskákat megsóztam és oldalanként 4-4 percet sütöttem
-megszórtam friss kaporral, és felöntöttem a fehér borral, 1-2 citromkarikát is beledobok, ami pikánssá teszi az ízét 🙂
-egy percre lefedtem, majd kb további 1 percig hagytam rottyanni
Bármilyen körettel tálalható. Én most csőben sült karfiollal és paradicsomsalátával kínáltam:-)
Jó étvágyat!