A múlt héten harcsát is készítettem, csak most sikerült lejegyeznem. Az utóbbi időben ismételten csak gyűlnek a képek, maradnak a receptek. Jó néhánnyal vagyok így.

Akkor nézzük a harcsát. persze tengeri hallal is elkészíthető.

Hozzávalók:

  • 1 db nagy harcsafilé
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál napraforgó olaj
  • 3 szelet bacon
  • zöld fűszerek:kakukkfű
  • 1-2 szelet aszalt paradicsom
  • 2-3 szelet paprika
  • fél citrom
  • só,bors

Elkészítés:
A filét  megmossuk,meglocsoljuk frissen facsart citromlével, majd  vékonyabb csíkokra vágjuk, lecsepegtetjük  és befűszerezzük sóval borssal.
Sütés előtt a szalonna csíkokkal körbetekerjük,minden szeletbe teszünk aszalt paradicsomot.

DSC_0700 (Large)
Kevés zsiradékon teflon serpenyőben körbesütjük. Én az olívaolajba tettem kakukkfüvet 2 szelet paprikát, citromkarikát.
Melegen, de hidegen  egy salátával is finom.

DSC_0704 (Large)

Jó étvágyat kívánok!

DSC_0714 (Large)