Hozzávalók 
(2 adag)

2 db csirkecomb
50 dkg fejes káposzta tisztán!! tehát a torzsája nélkül (lehet lila is) (30 gr sz.h)
tengeri só, ecet, őrölt fehér bors, édesítőszer, köménymag,
5 dkg vöröshagyma (4 gr.sz.h)
1 evőkanál olaj

Elkészítés:
A megmosott csirkecombokat besózzuk, meghintjük borssal, és az alufóliába csomagolva 20 percig sütjük. Majd kinyitjuk a fóliát, és hagyjuk még kb. 10 percig pirulni, hogy ízletesebb legyen.
Közben a káposztát vékony szeletekre vágjuk vagy legyaluljuk.
A hagymát teflonban (melyet apróra vágtunk) megfonnyaszjtuk az olajban, erre tesszük a káposztát, majd ecettel, édesítőszerrel, köménymaggal ízesített vízzel felöntjük.
Ne sokat kevergessük, hogy a káposzta ne töredezzen, szálas maradjon

Elosztjuk két adagra.
Egy adag szénhidrát tartalma: 17 gr