Hozzávalók 2 személyre:

  •  két  csirkemell filé
  • 1 ek.vaj,1 ek. olívaolaj
  • rozmaring,csili
  • egy tk méz ( cukorbetegek édesítőszert,vagy diabetikus mézet használjanak)
  • só, frissen őrölt bors
  • 2 alma
  • 1 dl fehér bor

Elkészítés:
-a csirkemell filét bepácoltam bors, olívaolaj,csili, kb 20 percig tartottam a pácban

-egy  teflon serpenyőbe olívaolajra, és vajra tettem a húst, amikor egyik oldal megpirult, átfordítottam  és beleraktam a cikkekre vágott almát,tovább pirítottam

– 2-3 perc múlva  ráöntöttem a bort, beletettem a rozmaring ágat és lefedve 3-4 percig pároltam( egy pici mézet is csorgattam bele)

Rizzsel,vagy krumpli pürével tálalva nagyon finom:-)

Jó étvágyat!