Hozzávalók 2 személyre:
- két csirkemell filé
- 1 ek.vaj,1 ek. olívaolaj
- rozmaring,csili
- egy tk méz ( cukorbetegek édesítőszert,vagy diabetikus mézet használjanak)
- só, frissen őrölt bors
- 2 alma
- 1 dl fehér bor
Elkészítés:
-a csirkemell filét bepácoltam bors, olívaolaj,csili, kb 20 percig tartottam a pácban
-egy teflon serpenyőbe olívaolajra, és vajra tettem a húst, amikor egyik oldal megpirult, átfordítottam és beleraktam a cikkekre vágott almát,tovább pirítottam
– 2-3 perc múlva ráöntöttem a bort, beletettem a rozmaring ágat és lefedve 3-4 percig pároltam( egy pici mézet is csorgattam bele)
Rizzsel,vagy krumpli pürével tálalva nagyon finom:-)
Jó étvágyat!