Ha igazi különlegességet szeretnél készíteni húsvétra a családodnak akkor a báránysült remek választás. A comb mellé tegyél gerincet is.

A jó báránysült titka  a friss bárányhús, ha nem tejes bárány mindenképpen pácoljuk. Zöld fűszerek közül a rozmaring, illetve a fokhagyma kölcsönöz neki felülmúlhatatlan finom ízt.

Már gyerekkoromban is minden húsvét alkalmával terítékre került. Számtalan változatban készült, édesapám pörköltnek szerette a legjobban, a család többi tagja a tojásos báránysültet kedvelte. Nekem  az utóbbi időben a

kedvenc receptem az alábbi:

https://blog.keva.hu/recept/mesesen-omlos-baranysult/
Én szívesen rakok hozzá zöldséget a tepsibe, külön köretről sem kell gondoskodni,de egy saláta mindenképpen  készüljön mellé.

https://blog.keva.hu/recept/zoldseges-baranysult/
Remek választás a krumpli saláta.

https://blog.keva.hu/recept/krumplisalata-baranysulttel/
Meleg salátaként lehet valamilyen raguban gondolkozni cukkini ragu, padlizsánragu, recepteket találsz a blogban:-)

https://blog.keva.hu/recept/padlizsanragu-2/

További bárányhússal készült levesek,sültek itt:

https://blog.keva.hu/?s=b%C3%A1r%C3%A1ny

Jó válogatást,kellemes időtöltést kívánok!

Amennyiben kipróbálod valamelyik receptemet szívesen veszem a visszajelzést akár itt a blogban , vagy  a https://www.facebook.com/KeVaEgeszseg/ oldalon.

Köszönöm a bizalmat ,a sok kedves visszajelzést! Mindenkinek jó készülődést kívánok !:-)