A Steak krumpli az utóbbi krumplis ételeim legsikeresebb receptje, már  előfordult, hogy heti kért alkalommal is elkészítettem.
Egy mártogatóssal önálló ételként is kiváló, már többfajta mártogatóst kipróbáltam.

A mai így készült:

Hozzávalók két személyre:

  • három evőkanál görög joghurt
  • egy csokor petrezselyem
  • két szál zöld kapor
  • egy mokkáskanál mustár
  • egy evőkanál olívaolaj
  • csipet csili
  • csipetnyi só

Elkészítés:

Egy tálba rakjuk a joghurtot, majd felaprítjuk a zöld fűszernövényeket , a petrezselymet és a kaprot.
A joghurthoz adjuk az olívaolajat, a mustárt, a csipet csilit, egy kis csipetnyi sóval jól összekeverjük.
Belekeverjük az apróra vágott zöld fűszernövényeket.
A krumplival kínáljuk.

Steak burgonya recept:

http://blog.keva.hu/recept/fuszeres-steak-burgonya/

Lehet mellé csirkemellet kínálni, most újjnyi szeletekre vágtam a húst,de az alábbi gyors  recept szerint készült:
http://blog.keva.hu/recept/fokhagymas-csirkemell-parolt-zoldseggel/

Vagy halat kínálni, nagyon finom a harcsaszelettel:

http://blog.keva.hu/recept/harcsaszelet-brokkolival/

Jó étvágyat kívánok!