Sokan mondják, hogy a karaj száraz, de mi nagyon szeretjük . Amikor nagyon gyorsan szeretnék finomat, ízleteset készíteni  sertéshúsból akkor egy-két szelet karajt gyorsan elősütök,majd megpárolok. Nagyon finom krumpli mellé, akár salátával, főzelékkel :-))

Hozzávalók:

  • személyenként 1-2 szelet csont nélküli sertéskaraj
  • só, bors
  • egy -két gerezd fokhagyma
  • egy evőkanál olaj

Elkészítés:

Sütés előtt néhány órával a felszeletelt húst megsózzuk, borsozzuk és hagyjuk pihenni.
Teflon serpenyőben felhevítjük az olajat , a hús szelet mindkét oldalát elősütjük,majd beleteszünk egy-két gerezd fokhagymát, felengedjük egy dl vízzel és kis lángon lassan megpároljuk.

Padlizsánragu

http://blog.keva.hu/recept/padlizsanragu-2/

Paprikába töltött káposzta
(nagyon finomra sikerült az idén:-))

http://blog.keva.hu/recept/paprikaba-toltott-kaposzta/

Jó étvágyat kívánok!