Nagyon gyakran hallom, hogy a barna rizs nem készül el, hogy nem ízlik , száraz.. stb.

Egy ötlet, hogy finomabb, ízletes legyen és gyorsabban elkészüljön.

Én beáztatom a tasakos rizst ( ha nem tasakos, azt is). Majd sós vízben előfőzöm. Lefedem és hagyom fedő alatt tovább puhulni.

Egy póréhagyma felét , néhány szelet kaliforniai paprikát olajon egy kicsit megdinsztelek, meghintem petrezselyemzölddel, majd hozzáadom a rizst,teszek rá a főző vízből  és együtt párolom néhány percig. Ha szükség utánaízesítek

77065342_475387103326083_2085306308398940160_n.

Párolt sertéskarajjal,párolt zöldséggel és salátával kínáltam.

Jó étvágyat kívánok!

Natúr szelet így készült
http://blog.keva.hu/recept/sertesszelet-tejszines-sajtos-fettuccino-tesztaval/