Szaladnak a napok, az évek ismét karácsony van, az év legszebb ünnepe.  Karácsonykor mindig eszembe jutnak a gyerekkori emlékek, a szép pillanatok, a varázslat amit megélhettünk Küsmődön. Már egyre kevesebben vagyunk, ez elszomorít, de mindig bővül a közvetlen család és az örömmel tölt el. A gyerekkori emlékeket drága unokatestvéremmel Gyöngyivel mindig megbeszéljük, még akkor is szép emlék, ha egy-egy mozzanatra másképpen emlékezünk. Együtt éltük meg a karácsony üzenetét, melyet igyekeztem átvinni a családunkba. Együtt ünnepelni a gyerekünkkel a  legszebb ajándék a Földön.  Amikor kigyúlnak a fények  december 24-én, már a családunkkal ünnepelünk, játszunk, beszélgetünk…

Hagyományos fogásként lesz töltött káposzta, illetve sült süllő, sok zöldséggel, krumpli saláta, halászlé. Megsült a diós, mákos kalács, lesz gyümölcs illetve amit közben megkívánunk.

Hálát adok a jó Istennek, hogy van családom, otthonom. Legyen mindenkinek szép,meghitt ünnepe!:-) E gondolattal kívánok minden kedves követőmnek áldott, békés karácsonyi ünnepeket.